За мене слободата е…

Активистите на невладината организација „Сонце“ Имрија Беќири, Шенал Јакупи и Шенај Рустеми од Тетово на промовирањето на Караванот на слободата во Тетово, преку видео изјава ги изразија своите мисли за тоа што за нив претставува слободата.