Дерала експлодираше во Куманово!

На мултимедијалниот настан на Караванот на слободата во Куманово, кој се одржа на 2 септември, меѓу поетите кои настапија на големата сцена, свој перформанс имаше и Џабир Дерала. Во продолжение е видеото од неговиот експлозивен настап кој ја воодушеви кумановската публика.