За мене слободата е…

Активистите на невладината организација „Сонце“ Имрија Беќири, Шенал Јакупи и Шенај Рустеми од Тетово на промовирањето на Караванот на слободата во Тетово, преку видео изјава ги изразија своите мисли за тоа што за нив претставува слободата. Continue reading

Караванот на слободата утре во Прилеп, Тетово и Струмица

Караванот на слободата, проект кој во наредните три месеци ќе го реализира ЦИВИЛ – Центар за слобода, со поддршка од УСАИД, во текот на утрешниот ден, ќе биде промовиран во Прилеп, Тетово и Струмица.  Continue reading