CLOSE

Blog Grid

Awesome blog grid
Post Image

Караванот на слободата на ЦИВИЛ во медиумите

јули, 25Вести

Со целодневен мултимедијален настан и прес-конференција, која се одржа на 21-ви јули во „Менада“, официјално започна проектот Караван на слободата, во имплементација на ЦИВИЛ – Центар за слобода, со поддршка од УСАИД. Continue reading

Караван на слободата во Струмица

јули, 25Вести

ЦИВИЛ – центар за слобода на 22.07.2016 во попладневните часови во Малиот парк во Струмица одржа прес-конференција за претставниците на локалните и регионалните медиуми и за дописниците на националните медиуми, на која што беше промовиран проектот Караван на слободата, поддржан од УСАИД. Continue reading

За мене слободата е…

јули, 22Вести

Активистите на невладината организација „Сонце“ Имрија Беќири, Шенал Јакупи и Шенај Рустеми од Тетово на промовирањето на Караванот на слободата во Тетово, преку видео изјава ги изразија своите мисли за тоа што за нив претставува слободата. Continue reading

Караванот на слободата утре во Прилеп, Тетово и Струмица

јули, 21Вести

Караванот на слободата, проект кој во наредните три месеци ќе го реализира ЦИВИЛ – Центар за слобода, со поддршка од УСАИД, во текот на утрешниот ден, ќе биде промовиран во Прилеп, Тетово и Струмица.  Continue reading

CLOSE
Chill The Funkle Gods In Other People Chillstep part two Matt Corby - Brother (Kygo Remix) Dream Away (Instrumental)