Pritje e ngrohtë e Karvanit të Lirisë në Gostivar

Post Image

CIVIL Qendra për Liri, të enjten, në Sheshin e Qytetit në Gostivar organizoi program tre orësh me të cilin e prezantoi Karvanin e Lirisë dhe idetë e tyre për lirinë dhe demokracinë. Ekipet e CIVIL, bashkë me aktivistët nga Tetova, ndanë muzikë, sigla me porosi propaganduese dhe fletushka, me qindra qytetarë të Gostivarit.

14100338_1811820465699967_6407655880965182360_n

14089238_1811820222366658_1639706269123719476_n (1)

Në biseda me qytetaret dhe qytetarët, aktivistët ishin të informuar për qëndrimet e vizitorëve të evenimentit, të cilët ndanin informata për gjendjet në qytet dhe në tërë shtetin.