Transport falas i Karvanit të Lirisë në Veles

Post Image

Të gjithë të interesuarit për transport pa pagesë nga Kavadari, Negotina dhe Gradsko për evenimentin e madh multimedial nesër në Veles, 5 gusht, mund të paraqiten në 02/5209176 ose në civil.macedonia@gmail.com.

Autobusi nga Negotina niset në ora 17.20 nga parkingu te sheshi i qytetit, prej  Kavadari në ora 18.00 nga parkingu para DAP (UJP), ndërsa nga Gradsko në ora 18.45 nga parkingu para “Zhito- market”.

13835485_10210064611671994_241197492_o

Autobusi me udhëtarët kthehet në të njëjtat lokacione pas mbarimit të pjesës së programit të Karvanit të Lirisë të Velesit, rreth mesnatës.

Në programin e mbrëmjes të Karvanit të Lirisë marrin pjesë Beni dhe Non Stop, Lazar Stavrov (The Gandhies) dhe Le Man. Në skenën e madhe në Amfiteatrin në Veles do të ketë edhe performanca poetike-skenike nga Aleksandra Spaseska, Ivana Smilevska, Ljubomir Mihajlovski DHE Samoil Stojanovski. Në të njëjtën kohë do të mbahet edhe punëtori artistike me Miroslav Stanojeviq.

Paraqitja për transport falas deri në Veles dhe prapa akoma vazhdon.

Bëhu i lirë dhe paraqitu!