Vazhdon aksioni humanitar i Karvanit të Lirisë

Post Image

Karvani i Lirisë i CIVIL –Qendrës për Liri vazhdon me aksionet për ndihmë viktimave nga përmbytjet në vend. Në të gjitha info- stendat  të cilat nl dy ditët që vijojnë, 18-19 gusht, do t’i vizitojnë komunat Demir Kapi, Negotinë, Dollnen, Krivogashtani, Prilep, Manastir dhe Kavadar, do të jenë të vendosura kuti për donacione, ndërsa qytetarët do të kenë mundësi të japin donacione, ushqim të konservuar dhe mjete për higjienë.

Ndihma humanitare e dhuruar nga hepeningu i javës së kaluar në Strumicë është veç më e dërguar deri te aktivistët të cilët e distribuojnë drejtpërdrejt deri te shtëpitë e familjeve nevojtare. Apelojmë të gjithë qytetaret dhe qytetarët nga komunat që do t’i vizitojë CIVIL, të na vizitojnë nëpër stendat ku do të mblidhen ndihma.