Shilegov: VMRO-DPMNE ka rrënuar të gjitha standardet e veprimit politik!

Për debatin “Sfidat në procesin zgjedhor në Republikn e Maqedonisë”, një nga debatet “Maqedonia: me ose pa liri” – pjesë e aktivitietve të Karvanit të Lirisë, i cili gjatë katër muajve të kaluar ka organizuar disa lloje aktivitetesh në mbi  40 komuna anembanë vendit, CIVIL Media ka realizuar video- intervista me pyetje të njëjta, me politikanët: Petre Shilegov (LSDM), Stojançe Angellov (Dostoinstvo), Bekim Fazliu ( PDSH) dhe Pavle Trajanov ( Bashkimi Demokratik). Continue reading

Trajanov: Nëse institucionet shtetërore lirohen nga frika, regjimi do të bie!

Për debatin “Sfidat në procesin zgjedhor në Republikn e Maqedonisë”, një nga debatet “Maqedonia: me ose pa liri” – pjesë e aktivitietve të Karvanit të Lirisë, i cili gjatë katër muajve të kaluar ka organizuar disa lloje aktivitetesh në mbi  40 komuna anembanë vendit, CIVIL Media ka realizuar video- intervista me pyetje të njëjta, me politikanët: Pavle Trajanov ( Bashkimi Demokratik), Stojançe Angellov (Dostoinstvo), Bekim Fazliu ( PDSH) dhe Petre Shilegov (LSDM). Continue reading

Angellov: Të gjithë ata që e falsifikojnë vullnetin e votuesve, duhet të dënohen!

Për debatin “Sfidat në procesin zgjedhor në Republikn e Maqedonisë”, një nga debatet “Maqedonia: me ose pa liri” – pjesë e aktivitietve të Karvanit të Lirisë, i cili gjatë katër muajve të kaluar ka organizuar disa lloje aktivitetesh në mbi  40 komuna anembanë vendit, CIVIL Media ka realizuar video- intervista me pyetje të njëjta, me politikanët: Stojançe Angellov (Dostoinstvo), Bekim Fazliu ( PDSH), Petre Shilegov (LSDM) dhe Pavle Trajanov ( Bashkimi Demokratik). Continue reading

Fazliu: Nevojitet departizim, depolitizim dhe dekriminalizim i pushtetit gjyqësor!

Për debatin “Sfidat për procesin zgjedhor në Republikën e Maqedonisë”, një prej serisë të debateve “Maqedonia: me apo pa liri” që është pjesë e aktiviteteve të Karvanit të Lirisë, i cili në katër muajt e fundit ka organizuar më tepër lloje të aktiviteteve në mbi 40 komuna në të gjithë vendin, CIVIL Media zhvilloi video- intervista me pyetje identike me politikanët Bekim Fazliu (PDSH), Stojançe Angelov (Dinjiteti), Peter Shilegov (LSDM) dhe Pavle Trajanov (Aleanca Demokratike). Continue reading

Fillon java e Shkupit e Karvanit të Lirisë

Post Image

Në hapësirën para Shtëpisë përkujtimore të Nënës Terezë në Shkup, sot, në ora 14: 00, CIVIL- Qendra për Liri do t’a paralajmërojë evenimentin e madh multimedial të Karvanit të Lirisë që do të mbahet këtë të premte ( 1 tetor). Në info- stendën, përskaj materialeve informative, do të organizohet edhe foto- peticion dhe DJ-sete të CIVIL Art Crew. Continue reading

Kristina Arnaudova, muziciente: Çdokush ka të drejtë të ketë qëndrim!

Kristina Arnaudova është pop-këngëtare dhe autore, e cila është e pranishme në skenat e koncerteve dhe festivaleve të mëdha për pothuajse dy dekada. Veten e përshkruan si perfeksioniste, punëtore e disiplinuar, dhe njeri me parime nga të cilat rrallë heq dorë. Ajo është artiste, e cila është e vetëdijshme për rolin e saj në shoqëri si person publik dhe pikërisht nga këto arsye insiston që qëndrimet e saja t’i shprehë publikisht, e në veçanti duke i theksuar gjërat me të cilat nuk pajtohet.
Me rastin e interpretimit të saj në Karvanin e Lirisë, në koncertin përfundimtar në Shkup, më 1 tetor, me të biseduam për artin, lirinë dhe ndikimin e artistëve në shoqëri. Continue reading