„Црно на бело“ на Лидија Димковска преведена на повеќе од десет јазици

Post Image

Најновата поетска збирка на Лидија Димковска, „Црно на бело“, која пред неполна година ја објави издавачката куќа „Или – Или“, веќе е препеана и објавена на повеќе од десет јазици.  Continue reading