Спектакуларен маратонски концерт на слободата!

Post Image

Кога ќе застанеш на сцената и ќе погледнеш – кон исполнетиот простор и преполните улички кои водат кон неа, кога ќе видиш насмеани луѓе, ќе чуеш џагор на повеќе јазици, млади и возрасни како здружено пеат и танцуваат во ритамот на слободата, знаеш дека целта е постигната.

Continue reading