Мицевска: Караванот на слободата е извонреден спој на култура и активизам!

Post Image

„Во услови кога граѓаните се изложени на мноштво пристрасни содржини и перцепции, на македонското општество навистина му се потребни настани, како Караванот на слободата“, вели новинарката Вања Мицевска од радиото Канал 77, која за својот медиум, три месеци ги следеше сите активности поврзани со фестивалот

Continue reading