Нова кампања на Амнести Интернешнл

Амнести Интернешнл објави нова глобална кампања за борба против омразата и неправдата, истакнувајќи ги љубовта и издржливоста кај луѓето.

Кампањата е снимена во повеќе држави со активисти од Судан, Финска, Камбоџа, Египет, Пакистан, САД…