leaflet-sk-front-copy

КОНЦЕРТ

МУЗИКА НА СЛОБОДАТА со Lilith & Amon Mra, Шутка рома рап и Тони Зен

СТИХОВИ НА СЛОБОДАТА – Поетско-сценски перформанси

Уметнички работилници и изложба: СЛОБОДА ВО БОЈА
Мирослав Стојановиќ, Лидија Пајевиќ

18:30-20:00

Дебата: МАКЕДОНИЈА, СО ИЛИ БЕЗ СЛОБОДА

16:00

Инфо-штандови Скопје – СЛОБОДНА ЗОНА

Диџеј сетови: CIVIL Art FREEDOM Crew

Видео проекции: СЛИКИ ШТО ДВИЖАТ

1 октомври 2016 (сабота)

Локација: Јадран Сквер

20:00-23:00 часот

КОНЦЕРТ

МУЗИКА НА СЛОБОДАТА со Mooger Fooger, Кристина Арнаудова и Бени и Нон Стоп

СТИХОВИ НА СЛОБОДАТА – Поетско-сценски перформанси

Уметнички работилници и изложба: СЛОБОДА ВО БОЈА
Мирослав Стојановиќ, Лидија Пајевиќ

18:30-20:00

Дебата: МАКЕДОНИЈА, СО ИЛИ БЕЗ СЛОБОДА

16:00

Инфо-штандови Скопје – СЛОБОДНА ЗОНА

Диџеј сетови: CIVIL Art FREEDOM Crew

Видео проекции: СЛИКИ ШТО ДВИЖАТ