Шекеринска: Жените можат да направат чуда во политиката!

За дебатата „Жените во политиката“, дел од активностите на Караванот на слободата, кој во изминативе три месеци организираше повеќе видови активности во над 40 општини низ целата земја, ЦИВИЛ Медиа направи видео-интервјуа со истоветни прашања со политичарките Радмила Шекеринска (СДСМ), Лилјана Поповска (ДОМ), Влера Ејупи (ДРДПА) и Теута Арифи (ДУИ). Continue reading