Поддршка за „Фенер“, меѓународен фестивал за детски театар

Post Image

Буден театар, независен театарски колектив, објави повик за финансиска поддршка на „Фенер“, меѓународен фестивал за детски театар, кој досега зад себе има три успешни изданија. Continue reading